Q-DAS 

destra

 
 
Optimizare proces / destra - Excelenta in Analitica statistica
Destra ofera o multitudine de studii statistice, de la teste complexe, examinand corelatia dintre procese pana la mai simplele metode Shainin, deci se poate intelege usor semnificatia statistica a datelor prezentate. Cu design-ul sau intuitiv destra este un instrument puternic atat pentru simplul utilizator cat si pentru experti in domeniul statisticii.

Analiza de fiabilitate
Analiza de fiabilitate este un instrument util pentru a testa daca un produs va corespunde cerintelor peste o anumita perioada de timp. destra faciliteaza planificarea testelor pt. determinarea duratei de viata, evalueaza datele colectate pe durata incercarilor si afiseaza datele in mod grafic.
Studiul include:
-Testul End-of-Life
-Testul Censored test (Tip I si Type II la fel si modele mixte)
-Testul Sudden-Death tests
-Procedura Eckel pentru defectiune
-Testul Success RunVarianta / Analiza regresie
Varianta si Regresia este analizata utilizand modele matematice aratand corelatia cauza-efect intre parametrii de influenta si valorile tinta. Cu ajutorul interfetelor grafice clare, utilizatorul poate selecta coeficientii de model si poate vizualiza imediat efectul tot in mediu grafic.
destra are:
-Design model vizualizabil
-Design analiza de varianta multipla
-Editor formula de calcul
-Posibilitatea de crea procese cu efect mixt
-Diagnoztizare vizuala


Capabilitate masina si proces / QCC
Contine functionalitati apropiate qs-STAT pentru analiza statistica a proceselor si masinilor, bazat pe principiile Six Sigma. Contine o singura metoda de evaluare modificabila de utilizator.

Analiza sistemelor de masurare / MSA
Contine functionalitati apropiate solara pentru analiza statistica a sistemelor de masurat, bazat pe principiile Six Sigma. Contine o singura metoda de evaluare modificabila de utilizator.
The basic capability studies are:
-Rezolutia sistemului de masurat: %RE
-Type-1 Study: Cg, Cgk, Bias, Linearitate
-Type-2 Study: %GR&
-Type-3 Study: %GR&R pentru sisteme de masurat automate


 
 
© 2011 Toate drepturile rezervate! T&T Quality Engineering RO SRL. | 525400 Tg.Secuiesc, str.Cernat nr.27 | Telefon: +40-721-507.439 | Fax: +40-367-800.099
 
eXTReMe Tracker