Q-DAS 

Optiuni software

 
 
Q-DBM
Q-DBM este un instrument puternic de gestionarea bazelor de date Q-DAS. Permite lucrul cu baze de date ORACLE si Microsoft SQL Server. Contine instrumente de filtrare, arhivare, restaurare, import si export date.

Inital Sample Report / Q-EMPB
Initial Sample Report este proiectat pentru documentarea inspectiei mostrelor inainte de inceperea productiei de masa. Suporta formatele din VDA-2 Broschure si cerintele QS-9000 in mail multe limbi si este complet integrat cu celelalte module Q-DAS avand acelasi baza de date.

Optiuni de limba
Sistemele Q-DAS® sunt disponibile in 22 limbi din toata lumea. Detinand licenta de limba dorita schimbarea limbajulul formatelor sau a rapoartelor este on-line printr-o simpla apasare de buton/ Sistemele Q-DAS® sunt disponibile si in limba Romana.

Upload automat de date (
Este un serviciu care detecteaza noile fisiere generate de diferitee sisteme de masurat si le introduce automat in baza de date Q-DAS. Introducerea poate fi temporizat in timp sau declansat de un eveniment. Informatiile, bineinteles se pot modifica ulterior se pot filtra si elimina.

Q-DAS® Form Designer
Form Designer este un instrument puternic pentru modificarea formatelor de ecran si a rapoartelor. In acest mod rezultatele se pot afisa in modul cel mai convenabil utilizatorului. Sunt disponibile elemente de text, statistici, date piesa, date caracteristica, grafice, imagini, etc.


Conexiune la SAP R3 QM (SAP)
Este un modul de conexiune bidirectionala intre SAP si Q-DAS. Ex. qs-STAT se poate lansa direct din SAP iar rezultatele evaluarii sunt preluate iar de SAP. Acelasi posibilitati se pot exploata si cu modulul procella.

Q-DAS® interface packages
Sunt intefete software predezvoltate pentru sistemele de masurat mai cunoscute conectate cu sistemele Q-DAS prin:
-multiplexere
-RS232
-USB
-Digital I/O
-Datalogger


 
 
© 2011 Toate drepturile rezervate! T&T Quality Engineering RO SRL. | 525400 Tg.Secuiesc, str.Cernat nr.27 | Telefon: +40-721-507.439 | Fax: +40-367-800.099
 
eXTReMe Tracker