Q-DAS 

solara

 
 
Capabilitate sistem de masurare/ solara
solare va ofera un instrument complet pentru evaluarea si calificarea systemelor si proceselor de masurat care stau la baza analizei statistice a proceselor de fabricatie. Pentru a va asigura ca masuratorile sunt credibile, procesul de masurat trebuie verificat si calificat. solara va va rezolva studiile de capabilitate pe baza metodelor de evaluare alese, fara riskul interpretarii gresite a rezultatelor.

Studii de Capabilitate bazat pe MSA
In industria auto implementarea analizei sistemelor de masurat s-a bazat pe metode specifice acceptate de a companii. In studiile general acceptate ca Type-1 Study (Cg/Cgk), Type-2 si Type-3 (%GRR) sau studiile de Linearitate si Stabilitate, diferentele erau in metodele de calcul si valorile limita. Solara incapsuleaza multiple metode si standarde din industria auto inlcuding cel MSA sau AIAG Core Tools (QS-9000).


Incertitudinea de masurare pe baza GUM
Pana cand ghidul “Guide to the Expression of Uncertainty Measurement (GUM)” explica calculare Incertitudinii de Masurare Extinsa in termeni teoretici solara va crea un model de incertitudine pentru fiecare proces de inspectie pentru vizulaizare imediata. solara va a afisa interactiunile dintre componentele de incertitudine intr-un flow-chart clar in care fiecare patrat va fi o componenta de incertitudine, care se pot edita printr-un simplu mouse click.


 
 
© 2011 Toate drepturile rezervate! T&T Quality Engineering RO SRL. | 525400 Tg.Secuiesc, str.Cernat nr.27 | Telefon: +40-721-507.439 | Fax: +40-367-800.099
 
eXTReMe Tracker