Q-DAS 

qs-STAT

 
 
Calificare proces / qs-STAT alegerea perfecta pentru Capabilitate Proces si Capabilitate Masini
qs-STAT este un pachet software cuprinzator folosit pentru evaluare statistica a proceselor si a sistemelor de productie. Cu ajutorul qs-STAT utilizatorul se poate angaja in evaluarea si inbunatatirea continua a proceselor, procedurilor, normelor din industrie si standardelor de companie. Fiind disponibil in 22 de limbi diferite incluzand si limba Romana, sistemul premite vizualizarea datelor in limbaje multiple, facilitand astfel comunicarea in orice limba daca este necesar.

Statistici credibile
qs-STAT automat alege modelul de distributie cel mai apropiat dintr-un set de proceduri statistice si aloca modelul de proces pe baza standardului DIN ISO 21747. Contine metodele de evaluare standard dar si cel specifice unor mari companii (ex. BMW, GMPT, Robert Bosch, Volkswagen, etc.). Metodele de evaluare qs-STAT sunt standardizate si garanteaza securitatea si comparabilitatea rezultatelor.


Vizualizare rezultate
Formate grafice, clare, inteligibile prezinta numeroasele date si informati indispensabile pentru managementul datelor de calitate. Instrumentele grafice din qs-STAT permit utilizatorului vizualizarea valorilor statistice simplu si clar, facand posibil identificare rapida a proceselor critice, punctelor slabe si deviatiile de proces. Se pot utiliza filtre selectii multiple pentru a focusa mai adanc pe un anumit segement sau problema.


Interfata SAP Interface (QM-STI)
qs-STAT poate comunica cu sistemele SAP. Astfel utilizatoril poate sa beneficieze de avantajele utilizarii unui singur sistem, sau SAP sau qs-STAT. Datele masurate si de test colectate in SAP pot fi evaluate de qs-STAT, iar elementele statistice, graficele si rapoartele se pot vizualiza in SAP.
 
 
© 2011 Toate drepturile rezervate! T&T Quality Engineering RO SRL. | 525400 Tg.Secuiesc, str.Cernat nr.27 | Telefon: +40-721-507.439 | Fax: +40-367-800.099
 
eXTReMe Tracker